Premier på julekalenderen

Da har vi kommet fram til det vi skal ha som premier på Matkroken Bogens julekalender. Vi har satt sammen to premiepakker. Den ene pakken trekker vi den 13. desember, sånn circa halvveis. Og den andre trekker vi når hele julekalenderen er ferdig. Den første pakken består av et englespill, en remse norske flagg og en rull med antikt pakkebånd. Og ikke nok med det, det følger også med en motorsykkeltur med Morten.

Den andre pakken består av en uro laget av halm, norske flagg og pakkebånd. Også her følger det med en opplevelse, nemlig en drømmedag sammen med Morten på jobb hos Matkroken Bogen.


Denne utrolige premien blir trukket 13. desember.


Dette er premien som blir trukket i romjula.


Med englespillet følger det også en motorsykkeltur med Morten. Han har også sykkel med sidevogn. PS. Det er ingen sammenheng mellom engler og det å kjøre motorsykkel med Morten.


Med den andre premien følger det en drømmedag med Morten på jobb. Da kan man oppleve at Adrian Jørgensen stikker innom for å kjøpe halspastiller. Kanskje spiller og synger han litt også.

Det du må gjøre for å være med i trekningen av disse eksklusive premiene, er å kommentere på blogginnleggene som utgjør lukene i kalenderen. Du kan gjerne kommentere hver dag, da øker vinnersjangsene.Husk e-postadresse, da er det enklere å informere vinnerne.

    1. Bra premier, ja! Gleder meg! Og du? Tror eposten min kommer opp når du trykker på navnet mitt. Tror jeg? Hvorfor må jeg ellers skrive den inn i feltet for e-post?

    2. Håpe æ vinn englespellet sånn at æ kan gi det tel ho mamma i julegave! Ho har så løst på et englespell som lage pling-plonglyd sånn som dem hadde når ho va lita, det e ingenting som gir sånn julestemning sei ho. Æ har leita og leita uten å finne englespell tel ho, men æ sku jo skjønt at Matkroken Bogen va plassen å leite!

    3. Eit sånn englelspill var morsomt. Det hugsar eg frå eg var liten. Kunne vært morsomt med eit sånt eit. Men Terje; man treng ikkje engelvakt for å sitte på med Morten altså?

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg