Julekalender 8. desember

Bildene på kalenderen i dag stammer fra en dag jeg snikfotograferte inne på det gamle lageret til Matkroken Bogen. De har et veldig spennende og rikholdig lager. Selv Morten vet ikke om alt som skjuler seg der. Og det er godt gjort, for ellers er Morten nesten allvitende.


Bolter, skruer og muttere i rikt utvalg. Til venstre i bildet er det noe kvist og kvas.


Nativity Stable & Porcelain Figures, det ser ut til å være noe julegreier. men det burde vel strengt talt vært ute i butikken nå!


Dette er selve rosinen i julepølsa. En bærepose fra riktig gamle dager, den gangen at kjedetilhørigheten var Krone. Hvis jeg ikke husker helt feil var det den aller første kjeden denne butikken tilhørte. Senere ble det både FM og Service-mat før det ble Matkroken. Også den gangen var julehandelen viktig, så viktig at man hadde egne bæreposer med “julehandel” på. Hva som skjuler seg i posen, vet jeg ikke. Noen som har lyst til at vi skal finne ut av det?

 

  1. Å æ sku ha gått en tur i d lageret der.. Tru om dem har likens lager i matkroken i børsa? Kanskje du sku hatt bilde av den å? D må æ ordne en dag 🙂

  2. Det var jammen eit rikholdig lager. Kanskje det er noen gamle juleting i posen. Åpne så vi får sjå.

  3. Jeg skulle ha doble fustasjeopphengsforkoblinger,en 4-5,av de vanlige.Det har dem sikkert plenty på lager.Hadde kanskje vært en fin premie på julekalenderen? 🙂

  4. Pål
   Dobble fustasjeopphengsforkoblinger finnes ikke . De finnes bare i enkle utgaver . Fustasje er et tretrau og det er da opphenget til dette . De fleste tror det er en vits men enkle fustasjeopphengsforkoblinger finnes faktisk.
   Akkurat som sleggefett. Det finnes også . Stålverkene bruker et fett på hammeren i smia som er seigt slik at hammeren ikke skal gli .

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg