Gubben goes Adrian

Mange ble kjent med Adrian Jørgensens bestefar Magne Vollan på fredagskvelden. Han tok den lange turen til Oslo for å heie på Adrian under første direktesending i The Voice. Han ble intervjuet sammen med Adrian under sendingen, og vi fikk ham i nærbilde da det ble klart at Adrian gikk videre. Mange ble nok også rørt av Adrians hyllest av Gubben på Facebook. Gubben er et navn som blir brukt langt utover familiekretsen. Nå kan det se ut som at Osloturen har har gjort sterkere inntrykk på Gubben enn det som man kunne forvente. Inspirert av Adrians suksess velger også Gubben nå å satse på musikken. Jeg fikk anledning til å overvære en av de første øvingene hans, og det er ingen tvil om at han er full av BindalSwag han også.


Ingen tvil om at Gubben ble glad da det ble klart at Adrian gikk videre til neste runde. Kanskje det var her han bestemte seg for å prøve å følge i barnebarnets fotspor. I hvertfall lett å se at han gleder seg over Adrians suksess, barnebarnet som han deler hushold med.


Var det noen som nevnte BindalSwag?


Ingen tvil om at musikkgleden er tilstede i fullt monn.


Magne holder ingenting tilbake når han synger.


Gubben har samme tilbakelente og litt noncholante stil som Adrian.


Gubben kommer til å få Adrian til å undersøke om det er noen aldersgrense for å delta i The Voice. Men før det blir aktuelt selv å delta, heier han på Adrian. Og han oppfordrer alle til å stemme på husets gullstrupe nå på fredagskvelden.

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg