Broen

Mandagene i høst har vært mye bedre enn mandager vanligvis er. Grunnen til det er den fantastiske krimserien Broen som går på NRK1 nettopp på mandagskveldene. Saga Norèn og Martin Rhode som nøster opp de intrikate krimgåtene med tilknytning til Öresundsbroen er underholdning av aller ypperste klasse. Særlig Saga Norèn og hennes utrolige replikker fascinerer meg dypt. Hennes forsøk på smalltalk i første sesong er allerede legendarisk: ” Jag fikk mensen i morse….”. Som noen har fått med seg har jeg også vært en smule opptatt av broer her på bloggen. I første rekke Lona bru, men også den overbygde gangbrua i Os i Østerdalen. Det kunne vært utrolig morsomt med en krimserie rundt disse broene også. Hvis noen føler seg kallet, så er ideen gratis. I kveld går nest siste episode av Broen 2 på NRK1, derfor dette broinnlegget. Neste mandag er det siste episode, da skal jeg legge ut bilder og tekst fra selveste rosinen i pølsa. Bogen bru, den ligger like ved Matkroken Bogen. Faktisk heter tomta som butikken ligger på, Bruheim. Men det blir altså neste mandag!


Saga Norèn og Martin Rhode foran sin bro.


Lurer litt på om jeg hadde passet best som etterforsker eller øksemorder i en krimserie fra Lona bru. Men en ting er helt sikkert, musikken til en krimserie herfra måtte Memory stå for. Muligens forsterket av Adrian Jørgensen.


Tenk hvilke TV-bilder man kunne fått ut av dette miljøet her. Alt som kunne skjedd på broen her, nei skal ikke si mer. Vil jo ikke skremme sarte sjeler fra å bruke brua. Kjenner ikke så mye til musikklivet i Os, men de kunne sikkert hostet opp en felespiller som kunne laget musikk til en krimserie. Noen forslag?

 

1 kommentar
  1. Jeg tipper du hadde gjort deg bra som privatetterforsker 🙂 kanskje Adrian Jørgensen kunne hatt en rolle som “ulv i fåreklær” i og med at han ser så snill ut. I tillegg burde Matkroken ha en spesiell plass i handlingen i og med at det er et møtested….. oi oi dette kunne blitt spennende!!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg