Iselin kalver

I kveld fikk vi kalv igjen. det var Iselin som fikk sin andre kalv. Fikk tatt mange bra bilder av kalvinga som jeg deler med dere. Det var ei lett og ukomplisert kalving, Iselin er jo ei stor ku, og kalven var ikke veldig stor. Forøvrig var det 9 dager før termin, uten at det er særlig unormalt. Det var en kukalv som ble født i kveld, og jeg har besluttet at den skal hete Adriana. Dere kan jo gjette hvem hun er oppkalt etter.


Ingen tvil, her blir det kalv snart.


Litt lenger ut, og Iselin står fremdeles.


Her har kua lagt seg, og nesen på kalven titter fram.


Her er hele hodet ute, nå skjer ting fort, Veene er effektive på dette stadiet.


Halve kalven ute.


Et par sekunder etter dette bildet er kalven helt ute.


Nyfødt kalv.


Dette er altså Adriana, lurer faktisk på om jeg ikke aner et snev av BindalSwag også.

 

  1. Ååååå <3 <3 <3 tusen takk for at du delte dette vakre øyeblikket med oss andre 🙂 Det setter meg 50 år tilbake i tid, da pappa var agronom og jeg fikk være med på mange kalvinger, grisefødsler, lamming og hestefødsler :))) Det er gode minner som sitter.... 🙂 Kjempesøt Adriana <3

  2. Så fiiiiiin! Har bare litt erfaring med kalving, noe mer med grising, og enda litt mer med lamming. Alltid like herlig å se et nytt liv komme til verden. I alle fall når alt er i orden 🙂

  3. Hei! Jeg vil gjerne komme i kontakt med du som driver denne siden. Kan dere sende oss en mail med prisene for annonse innlegg på denne siden? Min email er ingrid alfakrøll casinotopplisten.com Takk på forhånd!

  4. Åååå jeg kunne nok aldri blitt noen bondekjerring jeg, synest til og med at det var vondt å se bildene dine…….enda jeg har født fire barn selv.

  5. Flott bildeserie og flott fylgjetekst. Mine to små på 10 og 6 vart førelagd innlegget ditt i går og det vekte stor hugnad og interesse.
   Deilig med innlegg frå røynda i ei verd der me snart vert tilbydde “kalverogn” frå Reitan-gruppen.
   Keep up the good work ! 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg