Revmatikere på Matkroken Bogen

I kveld hadde Matkroken Bogen besøk av en hel busslast revmatikere fra Brønnøysund. Torlaug og Morten åpnet butikken på bestilling, og serverte kaffe og kransekake. Jeg var invitert for å forevige denne begivenheten, dette var nok ny rekord når det gjelder antall revmatikere på en gang hos Matkroken Bogen. Det jeg lærte i løpet av kvelden, var at revmatikere nok er litt stive i kropp og muskulatur, men lattermuskelen er veldig lett og ledig hos de fleste. Er det noen som vet hva Norgesrekorden i antall revmatikere på ett brett lyder på? Dette her er nok ingen Norgesrekord, men muligens kretsrekord.


Her har noen av revmatikerne samlet seg rundt bordene og inntar kveldsmaten.


Reiseleder Ellinor deler gladelig kveldsmaten med Morten.


Torlaug sørget for at gjestene hadde kaffe i koppene. Hos Matkroken Bogen er det ofte vanskelig å avgjøre om man er gjest eller kunde.


Søte mennesker, ikke sant?


Reiseleder Ellinor er tydelig begeistret for Morten, men så er de jo tross alt opprinnelig Lekaværinger begge to. Morten er mest glad for å ha fått det siste polarbrødet etter kveldsmaten.


Her har reiselederen fått sine medreisende inn i bussen, og så spør hun pent om hun kan få ta med seg Morten heim. Og det er nok ikke lett å si nei til denne damen. Men Morten ble ikke med altså, bare så det er helt klart.

  1. “dette var nok ny rekord når det gjelder antall revmatikere på en gang hos Matkroken Bogen”
   HERLIG! Når jeg leser bloggen din glemmer jeg både at fryseboksen gikk heden på tirsdag, og at bilen måtte hentes av redningsbil i går – og at begge deler koster en del penger.
   Du er bare fantastisk! 😀

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg