Dette er Matkroken – Special edition

Nå i sommer er Matkroken Bogen forsterket med en ekstra medarbeider for å ta unna det store ekstratrykket som turisttrafikken representerer. Derfor kan Terjes superblogg i dag stolt presentere Tina Tharaldsen Ulrichsen. Hun er søster til Martin som igjen er innehavernes sønn. Med andre ord er hun datter av Torlaug og Morten. Til daglig lever hun det glade studentliv i Trondheim, men nå er hun altså hjemme og tar i et kraftig tak i familiebedriften. Ettersom far i huset er et fremtredende medlem i menighetsrådet, har hun fått den tradisjonsrike tittelen butikkjomfru. Tina er et typisk eksempel på homo ludens, og trives godt på setet av en gammel Tempomoped. Hun har kjørt Tempo fra Trondheim og hit med reservebensinen i ryggsekken.

Dette er Tina, til høyre litt av støvelutvalget.

Tina i nye gummistøvler og den kjente Matkroken-regnjakken.

Tina med sin favorittvare, 37% eddik. Er glad i den fordi den kan brukes til å drepe det aller meste, løvetann og mose inkludert.

Tomme kransekake-esker kan være veldig praktisk og kledelig på den rette. Kan være et godt alternativ for muslimske kvinner i stedet for hijab. Hvis en slår opp klaffen kan den også godkjennes som niqab.

7 kommentarer
  1. Eg som trudd det va ei storflask me Vademecum! Så feil kain man ta! Gleda meg te å kom åt’n Bartnes i sammar 😀

  2. Imponerende samling gummistøvler! I tillegg til alle de flotte stoffene og det fine garnet begynner dette å ligne på en butikk man bare MÅ besøke. En gang. Når man er i Trøndelag. Noe som er lenge siden. Alt for lenge siden. Forresten husker jeg godt vareutvalget på Samvirkelaget i Vallersund, det minner kanskje litt om Matkroken Bogens utvalg.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg