Trene bort juleribba

Nå om dagen er det mye snakk om sommerkroppen, tidligere i år var det fokus på å trene bort juleribba. Dette skrev jeg om i Norsk Landbruk 31. januar.

 

Overalt blir man nå konfrontert med at det er på tide å trimme bort juleribba. På radioen kunne man i dag høre om stor pågang på treningssentrene. Og mange nye trimmere dummet seg regelrett ut i sitt møte med treningsapparatene. Som for eksempel at de tryna på tredemølla, kom i klem under vektstanga osv. Det var til og med en nyttårstrimmer som fortalte at hun hadde mista shortsen under en øvelse i treningsstudioet. dette har jeg slett ikke lyst til å oppleve, så jeg kjører omveier for å ikke komme et treningsstudio nær. Det betyr ikke at jeg ikke kan trenge å trimme bort juleribbe. Ja kanskje ikke så mye juleribbe, heller mer pinnekjøtt og lutefisk, samt øl og akevitt. særlig lutefisken tror jeg er synderen. Ihvertfall minner det ekstra laget som har lagt seg rundt livet, mistenkelig om lutefisk i konsistensen. En litt dissende og ubestemmelig konsistens. Ettersom jeg ikke liker treningsstudioer, og i tillegg liker å utnytte de mulighetene som gården byr på, ble løsningen på mitt trimbehov staurgang. Gamle hesjestaur kan brukes til så mangt, og de er mye tyngre å gå med enn disse moderne gåstavene. dermed gir de mye mer trim. Genialt spør du meg. Og i utgangspunktet skal det ikke være mulig å dumme seg ut med staurgang.

 


Fint driv i januarmørket.


Man blir sliten av staurgang.

Det mest åpenbare faremomentet med denne idretten er faren for å få stauren mellom beina, da kan hva som helst skje.4 kommentarer
  1. Kjekt å sjå at du er tilbake på bloggen og at du har komen på Topplista igjen. Eg synest å hugse at eg ein gong såg Ingrid Kristiansen reklamere for nokre spesielle gåstavar på eit lokalt apotek. Kanskje det kunne bli ei lita attåtnæring….At du reiste rundt frå apotek til apotek og demonstrerte gåstaurane dine. Og tok opp bestilling.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg