Matkrokenkokken

Det er ikke sikkert det er så mange som vet at Morten på Matkroken Bogen er en meget habil kokk. En av hans spesialiteter er fiskeretter fra Findus. I kveld var jeg så heldig å bli invitert på prøvesmaking av Fish&Crisp med stekte poteter av sorten Berber fra Ranum gård. Samt skvalderkål fra hans egen urtehage. Mange er skeptiske til disse fiskerettene. Det er det overhodet ingen grunn til, maken til velsmakende måltid skal en lete lenge etter. En god kokk vet ofte å sette en ekstra spiss på måltidet, og det gjør jo heller ingen ting at maten er lekkert dandert. Hvis noen skulle få lyst på et deilig fiskemåltid nå, så har jeg gode nyheter. Matkroken Bogen har supertilbud på flere forskjellige fiskeretter fra Findus både fredag og lørdag. Spis fisk og bli et bedre menneske!


Gode ingredienser er alfa og omega. Morten tar gjerne på seg oppdrag som kokk i små og mellomstore selskap, men kun med Findus fiskeretter på menyen.

Litt kransekake mens maten tilberedes skjerper bare apetitten.

Det er servert, bon apetit. Morten er også en flink servitør.


Tommelen opp både for mat og kokk, meget velsmakende. (Om kokken er velsmakende har jeg virkelig ingen anelse om da)


Hunden signaliserer at hun gjerne tar det som måtte bli til overs. Det ble det ikke!

5 kommentarer
  1. Ser utrolig godt ut, men selv foretrekker jeg hjemmelaget. I dag har vi selvfisket laks, poteter og gulrøtter med smør. Men det ser utrolig godt ut, og er ikke verst! :- )

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg