Driftige damer lager gårdsdag

Nå på lørdagen er det klart for gårdsdag på gården Opdal på Nord-Horsfjord. Det er tre driftige damer i utkantslaget Optimisten som har gått i bresjen for dette familiearrangementet. Fokuset er på gårdsdrift før i tida, så det vil blant annet være utstilt gamle jordbruksredskaper. Det vil også bli konkurranser som potetløp, kjerringbæring, natursti med mere. Smia på gården vil være i drift, og ikke minst skal det separeres melk og kinnes smør. Det blir også mulighet til å kjøpe noe å bite i, så ingen behøver å gå sultne hjem. Det ligger an til å bli en virkelig spennende og innholdsrik ettermiddagsstund på Opdal. Damene antyder også at det blir fine premier å vinne i de forskjellige konkurransene.


Disse tre damene er selvoppnevnt styre i utkantsforeningen Optimisten. Fra venstre, Ann Helen Øvergård, Linda Skogseth og Mette Lundseng.


Slik hadde det kanskje sett ut om de hadde blitt tatt bilde av for 100 år siden. Man smilte ikke på bilder før i tida, kanskje det var fordi man ikke hadde tenner?


Ungene skal få prøve å ta opp potet med grev på gårdsdagen.


Linda Skogseth frister en noe skeptisk Mette Lundseng med gulrot rett fra åkeren.


Bindal kraftlag har investert i et gedigent partytelt som de leier ut gratis til lag og foreninger. Og ikke nok med det, de bidrar også med å sette det opp. Og det er ikke hvem som helst de stiller med. Selveste kraftlagssjef Frode Næsvold stilte opp på denne jobben.


Og som vanlig når det er dugnadsarbeid i bygda, er John Arne Engan med og bidrar.


Einar synes slegga er passende redskap for ham.


Her er teltet på plass, så om det skulle slenge en regnbyge på lørdagen, er det ingen grunn til å holde seg hjemme. Fantastisk tilbud fra kraftlaget dette!

Én kommentar

Lars Elvheim

18.09.2014 kl.20:30

De e de eg sej,som eg ajllti ha sagt som eg sei no.Koffer har dåkk det arti når eg itji e der???

TERJES SUPERBLOGG

18.09.2014 kl.21:54

Lars Elvheim: Du e no mest opptatt av kirken og småskumle kjøretura i regnet. Vesst itj at du vil ha det artig.....

Skriv en ny kommentar

hits