Klippfisk

I dag har jeg vrt s utrolig heldig ftt tak i 10 fantastisk flotte klippfisk. Hvilken lykke, tror knapt det er mulig finne en bedre ingrediens til matlaging enn dette utrolige produktet. I tillegg betalte jeg et nesten bagatellmessig belp for den. For de som mtte vre uvitende om hva klippfisk er, det er torsk der ryggbeinet er skret ut, s har den vrt saltet en mneds tid, for deretter trke i sol og vind en mneds tid. Dette er grovt sett hvordan man lager klippfisk. Til bacalao er den den viktigste ingrediensen, og bacalao er jo noe av det beste som finnes. Men det er ogs fantastisk godt bare dele den opp og koke den. Sammen med bacon, kokte poteter og hvitsaus krydret med muskatntt, utgjr den et mltid som gjr at du gliser av ren lykke i lange tider.


For noen fantastiske fisker.


Ikke bare ser fisken flott ut, den lukter himmelsk ogs.


Tommelen opp for fantastisk kortreist mat.


Mat blir ikke mer rock`n roll enn dette.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits