Bananforskning

Ettersom jeg starter hver eneste dag med spise en halv banan fr jeg gr i fjset, er jeg ganske opptatt av kvaliteten p banan. Og jeg har ofte ergret meg over at bananene blir for fort brune og overmodne. Derfor ble jeg veldig glad da kk.no bragte nyheten om at det var utsondring av etylengass fra bananens stilk som forrsaket at bananene ble brune. Og at bananer skulle oppbevares hver for seg. Derfor har jeg gjennomfrt et forsk med oppbevaring av banan i klase, og stilkemballert hver for seg. Bildene nedenfor taler vel for seg.


Bananene oppbevart i klase ser heller miserable ut, lite delikate og med en emmen alt for st smak.


Dette er jeg veldig misfornyd med.


Den single stilkemballerte bananen p kua i stua ser mye bedre ut.


Ogs bananen bak fjernsynsapparatet (ja jeg kaller det for det) har klart seg godt.


Selv bananen i vinskapet har beholdt kvaliteten, ved 12 graders varme. Jeg trodde dette kanskje var for kjlig, men neida.


Kjempefornyd med resultatet av bananforskningen. Og husk sprre etter singel stilkemballert banan neste gang dere er p butikken. Dette er fremtiden.

5 kommentarer

Linn

19.03.2014 kl.21:02

Denne bloggen er perfekt for meg som trenger en latter i ny og ne :) Skal ikke kimse av rosabloggere nei :) jeg foretrekker de brune bananene da, de er stere og mer smakfulle :) Neste gang jeg skal til Trondhjem skal jeg definitivt innom Matkroken for bde bilde og autograf !

TERJES SUPERBLOGG

19.03.2014 kl.21:05

Linn: Tusen takk for hyggelig kommentar, men Matkroken Bogen ligger nok 30 mil nord for Trondheim. Men det er vel verdt turen!
Burde hatt rets Forskningspris :-)) ..

..s godt dokumentert og gjennomfrt som dette er :)

Linn

19.03.2014 kl.22:07

spss ja :) men skal jeg den veien s stikker jeg innom !

mari

20.03.2014 kl.07:57

Hverdagsproblemer man ikke visste man hadde...! Kjempebra at dette blir forsket p! Takk!

Skriv en ny kommentar

hits