Misforståelse om spiral

Det viser seg nå at Morten Ulrichsens reservasjon mot å selge myggspiral bygger på en gedigen misforståelse. Morten har trodd at legene satte inn en tent myggpiral for å forhindre svangerskap. På denne bakgrunn er det lett å forstå at han reagerte på det. Men nå har jeg bidratt til å rydde misforståelsen av veien, og mye tyder på at striden er bilagt og at harmonien er gjenopprettet hos Matkroken Bogen.


Det er en vesentlig forskjell på myggspiral og spiral som er ment som prevensjon, men det kjente ikke Morten til.


Over en kaffekopp forklarte jeg Morten hvordan en prevensjonsspiral virker og hvordan den ser ut. Jeg printet også ut litt info om spiral som jeg lot Morten lese over en kopp kaffe.


Mortens reaksjon når det går opp for ham at han har misforstått fundamentalt. Nå ser han ingen grunn til å reservere seg mot noen av spiralene. Nå vil han faktisk vurdere å ha begge typene i utvalget. Bredt vareutvalg er Matkroken Bogens varemerke.


Morten er snar til å be daglig leder om unnskyldning for sin forhastede beslutning om reservasjon mot myggspiral.


Og vips, så er det atter full harmoni på Matkroken bogen.


Ikke lenge etter har Morten overbevist kunde Helge Hollup om å kjøpe myggspiral. -Med det milde vinterværet vi har, er det ikke trygt for mygg, argumenterer han.

4 kommentarer

hehehehhe?flihihirer ! Stå på!! :))

Ann Helen

09.01.2014 kl.21:30

Til Mortens forsvar: en tent myggspiral fungerer helt sikkert som prevansjon det også. Lett å gå seg vill i en jungel av ord :)

Tore på jordet

10.01.2014 kl.20:36

Det var da enda bra at det heile vart oppklara og at det berre var ei misforståelse. Då ser det ut som det er berre godlåt i pipa att. Men stemmer Morten Frp? Frp vil vel ha full frihet for alle menneske. Og raske løysingar ligg vel i tida. Kanskje Morten kunne ha en "Drive in" - nå også spiral?

TERJES SUPERBLOGG

11.01.2014 kl.00:17

Tore på jordet: Jeg vet ikke hva Morten stemmer, men jeg kan aldri tenke meg at han stemmer Frp.

Skriv en ny kommentar

hits